HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser hos Kunstmaler Susanne Butcher

Generelle oplysninger

Kunstmaler Susanne Butcher
Søhøjparken 16
8380 Trige
CVR nr.: 31527325
Telefon: 28562129
Email: shb@susannebutcher.dk

 

Kontakt

Tag kontakt på telefon 28 56 21 29 alle ugens dage. Læg meget gerne en besked eller send en SMS.

Eller via e-mail shb@susannebutcher.dk.

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse inden for 24 timer.

 

Priser
Hos Kunstmaler Susanne Butcher tager jeg forbehold for eventuelle fejl i mine angivne priser. Endvidere forbeholder jeg mig ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling
Kunstmaler Susanne Butcher modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering
Når du har foretaget en bestilling i min webshop, vil du modtage en ordrebekræftelse på din e-mail. Jeg tilstræber, at de bestilte varer bliver afsendt senest 3-5 dage efter modtagelse af ordrer betalt med Dankort eller kreditkort. Når du handler med susannebutcher.dk indgås aftaler på dansk eller engelsk.

  • Levering i Danmark: Alle ordrer sendes med Postnord eller med Track & Trace via GLS. Vær opmærksom på at malerier større end 100x100 cm kan have længere leveringstid da disse ofte sendes med alternativ leverandør. Kontakt i disse tilfælde shb@susannebutcher.dk  vedr. detaljer om den konkrete leverance.
  • Levering af kunstneren kan aftales pr. mail, afhængig af ordrens størrelse samt leverings destination.
  • Købte varer kan efter aftale også afhentes direkte fra mit atelier.
  • Levering i udlandet: For bestillinger på webshoppen til levering i andre lande end Danmark, kontakt venligst mig på shb@susannebutcher.dk og få oplyst pris samt leveringsmetode. For at holde dine fragtomkostninger nede kan dit maleri også sendes som rulle, hvor du selv skal have en rammemontør/glarmester til at sætte det på medfølgende blindrammen.
  • Køber du online kan du være ude for at det maleri du køber, er på udstilling. Er det tilfældet sørger jeg for at få det hentet hjem hurtigst muligt og afsende det til dig. Her tager jeg kontakt til dig, så vi kan aftale hvad der passer dig bedst mht. levering.


Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Eller hvis du har fortrudt motivet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Kunstmaler Susanne Butcher vil dække returnerings-omkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Kunstmaler Susanne Butcher
Søhøjparken 16
8380 Trige
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og konto nr. så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i min webshop.

Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på shb@susannebutcher.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til mig, skal du sende varen til:
Kunstmaler Susanne Butcher
Søhøjparken 16
8380 Trige

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du det beløb du har indbetalt til mig retur.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som jeg tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Jeg kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil jeg har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt